"Fra korvetten Ørnen så jeg ut over det urolige hav, som vidt og bredt rullet sine bølger i skiftende lys og skygger; i det fjerne var havet blå-fiolett, skygget med sortblått, - her tindret det lysegrønt og klart i solglimtene, når det gikk en rift i de jagende skyer. Men hist nede under havet og bølgene ligger Egypt; hvert øyeblikk kunne vi vente å se vidunderlandet stige opp i synskretsen."

Minner

Årsskriftet 2010 presenterer minner om Peter Christen Asbjørnsen nedtegnet av personer som kjente ham personlig. Boken er rikt illustrert med mange ukjente og upubliserte bilder. Det er blitt en vakker og spennende bok som egner seg for alle som vil bli nærmere kjent med personen og personligheten Peter Christen Asbjørnsen.

Årsskrift 2010

Boken kan kjøpes i antikvariatene, bestilles gjennom bokhandlene eller ved direkte henvendelse til Asbjørnsenselskapets formann, Bjørn Ringstrøm.

Pris: 398

 

Omtale av årboken 2010

Aftenposten hadde 13. februar en omtale av vår gavebok «Minner om Peter Christen Asbjørnsen». Omtalen ligger på våre nettsider i PDF format – Anmeldelse i aftenposten 13. februar 2011

Hjemmebesøk hos Asbjørnsen